Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Foraj orizontal perfect!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Foreze pneumatice Grundomat P pentru subtraversari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
De la 45 la 180 mm
Out Of stock
Descriere
Generatia P (P=POWER) de foreze pneumatice GRUNDOMAT inlocuieste generatia mai veche Z. Acest model P de foreze pneumatice a fost dezvoltat pentru a realiza o inversare mai usoara a sensului de inaintare si a pentru a imbunatati performantele capului-dalta, ansamblul cel mai important al unei foreze pneumatice.

Noul ansamblu cap-dalta permite pistonului sa loveasca cu toata energia de impact virful daltii, in momentul in care foreza intilneste obstacole la inaintare (pietre, bolovani, etc.), si abia dupa ce obstacolul a fost distrus, sa impinga corpul inainte. Acest sistem, patent Tracto-Technik, asigura cea mai buna stabilitate si precizie de forare, spre deosebire de toate celelalte foreze cu cap fix. Sistemul asigura forarea si in soluri foarte dificile, cu incluziuni de roca, acolo unde celelalte foreze cu cap fix esueaza.

Schimbarea sensului de avans inainte-inapoi la forezele de diametre mari, prin rotirea furtunului de alimentare cu aer, este foarte dificila. Din acest motiv, Tracto-Technik a dezvoltat un sistem foarte usor de manevrat, la care sensul se schimba printr-o simpla actionare a unei manete dispuse pe ungator. Superioritatea acestei tehnici este evidenta.
Forezele pneumatice orizontale GRUNDOMAT sunt cele mai avansate si cele mai performante foreze existente acum in lume. Calitatea materialelor, calitatea procesului de fabricatie si tehnologia inglobata le asigura rolul de lider necontestat in domeniu.

Gama cuprinde foreze cu diametre cuprinse intre 45 mm si 180 mm, pentru instalarea conductelor cu diametre cuprinse intre 20 mm si 160 mm, pe lungimi de pina la 20 de m.

Sunt ideale pentru subtraversari de drumuri, cai ferate, alei, cadiri, etc. pentru executia de bransamente de apa, gaze, cablu optic, etc.
Vom fi bucurosi sa va facem o demonstratie a functionarii lor, chiar pe una din lucrarile Dvs.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura